Offering multiple

 

opportunities

Sales Service Engineer (m/f/d)

 

Atotech is wereldwijd marktleider in oplossingen voor galvanotechniek en printplaatproductie. Middels een uitgebreid portfolio van systeem- en chemie oplossingen, levert het bedrijf chemie, apparatuur en service ter ondersteuning van verschillende industrieën zoals consumentenelektronica –specifiek mobiele apparatuur en computers-, wereldwijde automobielproductie, communicatie-infrastructuur en vele ander industriële eindmarkten.

Atotech is een team van 4.000 experts in meer dan 40 landen met een jaarlijkse omzet van $ 1,2 miljard (2018). Atotech heeft productieactiviteiten in heel Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Het hoofdkantoor bevindt zich in Berlijn, Duitsland.

Voor de afdeling Sales in De Meern zijn wij momenteel op zoek naar een fulltime en enthousiaste.

Wat ga je doen:

Als Sales Service Engineer bevorder je de verkoop van Atotech producten in de Benelux en Bulgarije. Je werkt nauw samen met collega’s in de buitendienst en je werkt soepel samen met andere afdelingen binnen het bedrijf. Primair ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties en het ontwikkelen van nieuwe, duurzame klantrelaties.

Je draagt zorg voor het bevorderen van de verkoop van bestaande en nieuwe producten. Het uitwerken van offertes voor complete productielijnen of delen daarvan. Je voert technische begeleiding uit bij de klant gedurende de processen met Atotech producten, o.a. bij de installatie en opstart optimalisatie tijdens productie en het bedenken van daarbij behorende oplossingen. In deze functie ben je voortdurend bezig met het zoeken naar, het volgen van en het inspelen op relevante marktinformatie. Je bent goed in staat een juiste dienstverlening te leveren aan zowel de interne- als de externe klant. Je overlegt en rapporteert rechtstreeks aan de Business Manager.

Atotech biedt:

  • Een zelfstandige functie in een groeiend en klantgericht bedrijf, waarin je een nieuwe impuls kan geven aan je carrière vanuit een verantwoordelijke, veelzijdige en dynamische positie.
  • Een enthousiast team, dat bereid is de interne en externe klant een optimale dienstverlening te bieden.
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Atotech vraagt:

Als Sales Serice Engineer heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie met een bijbehorend netwerk. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en ervaring in electrochemie (galvanotechniek) is een pré. Je bent communicatief goed onderlegd en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Uiteraard ben je als Sales Service Engineer commercieel ingesteld en ben je goed in staat om zowel nieuwe- als bestaande klanten te bewerken en te beheren.

Je bent een sterke, positieve en energieke persoonlijkheid, gedreven, proactief en stressbestendig. Als relatiebeheerder ben je een krachtige onderhandelaar en netwerken gaat jou meer dan goed af. Tevens ben je ambitieus, resultaatgericht, analytisch sterk, flexibel en beschik je over een klantgerichte instelling met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent tevens een teamspeler.

Zo kun je solliciteren:

Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Denise Kersten, HR Manager, via:denise.kersten@atotech.com of +31 030 240 9014

We ontvangen graag je motivatie en CV per e-mail.

Atotech B.V.
Strijkviertel 35-2
3454 PJ De Meern
The Netherlands

Atotech is an equal opportunities employer and only selected candidates will be notified.

More information about working at Atotech

Contact us
By entering your email address, you agree that we will answer your request via email.

Output